Holm & Halby seminarer

Om seminaret

Lokation: INCUBA Science Park

Fra: 08-02-2022 09:00

Til: 08-02-2022 14:00

Virtual Reality (VR) er et effektivt værktøj til læring og træning, og er helt sikkert en af fremtidens måder at undervise på, da VR-oplevelser lagres nemmere i vores hukommelse – derfor har vi opgraderet vores LAF kørekort så det nu indeholder elementer fra VR - bl.a. i form af en LAF-eksamen med den sidste nye VR-teknologi.

Formål/ målgruppe: 
Forkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver – eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil. Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificerer kursisten til at arbejde sikkert i et sikkerhedskabinet. Kurset vil blive afholdt som en blanding af teori, film, VR og praksis. Der bliver i forbindelse med kurset afholdt en afsluttende prøve, der er afgørende for udstedelse at et certifikat – nemlig LAF kørekortet.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder i LAF og sikkerhedskabinetter uanset type og fabrikat. Der lægges især vægt på god praksis for, hvordan man arbejder korrekt uden at udsætte sig selv, omgivelserne eller sit produkt for kontaminering.

Seminaret omfatter desuden:

  • Begrebsafklaring
  • Gældende normer
  • Typisk opbygning af sikkerhedskabinet
  • Filter og flow
  • Korrekte – og ukorrekte – arbejdsrutiner
  • Ergonomi
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Gode råd
Adresse:
INCUBA Science Park
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Århus N

Foredragsholder:
Christian Bardram Holm - Holm & Halby
Anders Balslev - Holm & Halby

Sprog: Dansk

Pris: kr. 2.300,-  (inkl. morgenmad og frokost)

NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.

Tilmeld Tilbage
Holm-Halby.dk

Phone.: +45 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N
iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S